RALA auttaa tilaajaa laatukumppanien löytämisessä

RALA tarjoaa palveluja ja kokoaa yhteen tietoa, jonka avulla löydät tilaajana hankkeisiisi laadukkaat ja luotettavat tekijät. Samalla edistämme yhdessä laadukasta suomalaista rakentamista.

RALA tarjoaa rakennusalan yrityksille palveluja, joiden avulla he voivat kehittää ja osoittaa toimintansa laatua. Samat palvelut auttavat sinua, kun etsit tilaajana hankkeisiisi oikeita tekijöitä.

RALA-pätevyyttä ja RALA-sertifiointia voi käyttää selvityksinä, joiden perustella tarjouksen tekijän soveltuvuutta hankkeen toteuttamiseen arvioidaan. Selkeät vaatimukset helpottavat tarjoajien vertailua ja voit luottaa siihen, että RALA-pätevät ja RALA-sertifioidut yritykset täyttävät laadukkaan rakentamisen perusvaatimukset. 

Keräämme ja ylläpidämme asiakasyritystemme toimintatavoista vertailukelpoista, puolueetonta ja todennettua tietoa. Voit vertailla ja arvioida rakennusalan yritysten laaduntuottokykyä yrityshaussamme, joka sisältää tiedot 1 600 asiakasyrityksestämme.

RALAn tarjoamat palvelut edistävät rakentamisen, rakentajien ja sinunkin hankkeidesi laatua.

Ajankohtaista

4.10.2022 – Uutiset

RALA-referenssipalvelu tuo osaamisen näkyviin

Uusi RALA-referenssipalvelu edistää suomalaisen rakentamisen laatua, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Palvelussa hanketoteuttajat voivat helposti julkaista referenssejään ja tilaajat löytävät hankkeisiinsa osaavia kumppaneita.

13.10.2022 – Laadukkaasti laadusta -blogi

Saunan laatuun panostaminen parantaa asumisviihtyvyyttä ja edistää terveyttä

Suomalaiset ovat ylpeitä saunoistaan. Missään muualla maailmassa ei ole näin paljon saunoja suhteessa väkilukuun ja yhtenäistä saunakulttuurin jatkumoa. Saunanatiivit suomalaiset helposti ajattelevat, että saunojen suunnittelu ja rakentaminenkin käy meiltä kuin luonnostaan. Totuus on kuitenkin likaisempi.

2.9.2022 – Ajankohtaista alalla

Tulossa: ajankohtaisia nostoja alalta

RALA julkaisee rakentamisen laatuun ja vastuullisuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia myös muilta alan keskeisiltä toimijoilta. Haluamme nostaa tärkeitä asioita yhteiseen keskusteluun ja tuoda hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja esiin yleisesti hyödynnettäväksi. Seuraa tätä paikkaa!

7.10.2022 – Asiakastarinat

RTH Oy: Asiakastyytyväisyyttä ja laatua sujuvalla viestintäjärjestelmällä

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon palveluja tarjoava RTH Oy tekee työt tehokkaasti laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys tuottamalla laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa kustannustehokkaasti ja turvallisesti on RTH Oy:n päätavoite aina uutta projektia aloitettaessa.