Ota yhteyttä!

Rakentamisen Laatu RALA ry

Vänrikinkuja 2, 02600 Espoo
Asiakaspalvelu p. 010 292 2100

Mediakontakti
Viestintäpäällikkö Sanna Nyström
040 584 1126, sanna.nystrom@rala.fi

Laskutustiedot

Lähetäthän laskusi ensisijaisesti verkkolaskuna, jonka käsittely on molemmille osapuolille paperilaskuja nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa.

  • Verkkolaskujen operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
  • Verkkolaskuosoite ja OVT-tunnus: 003714399761

HUOM. Jos käytät verkkolaskun lähettämiseen operaattorina Danske Bank Oyj:a, Handelsbankenia, Paikallisosuuspankkeja tai Säästöpankkeja, verkkolaskuosoite on 003723327487 ja operaattoritunnus DABAFIHH. 

Muut kuin verkkolaskut pyydämme lähettämään suoraan ostolaskujen skannauspalveluun: 

  • Sähköpostilaskut osoitteeseen 003714399761@procountor.apix.fi. Lähetettävä lasku pitää olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdessä sähköpostissa saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisää ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelu lähettää sähköpostitse hyväksyntä- tai hylkäysilmoituksen lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä. 
  • Paperilaskut osoitteeseen Rakentamisen Laatu RALA ry (Apix skannauspalvelu), PL 16112, 00021 LASKUTUS. Lisää paperilaskuissa em. osoite kirjekuoren lisäksi myös itse laskuun.
  • Näissä osoitteissa vastaanotetaan vain laskuja. Lähetä muut postit RALAn postiosoitteeseen.

Töihin RALAan?

Kurkkaa avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin hakemus.

Ajankohtaista

4.10.2022 – Uutiset

RALA-referenssipalvelu tuo osaamisen näkyviin

Uusi RALA-referenssipalvelu edistää suomalaisen rakentamisen laatua, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Palvelussa hanketoteuttajat voivat helposti julkaista referenssejään ja tilaajat löytävät hankkeisiinsa osaavia kumppaneita.

13.10.2022 – Laadukkaasti laadusta -blogi

Saunan laatuun panostaminen parantaa asumisviihtyvyyttä ja edistää terveyttä

Suomalaiset ovat ylpeitä saunoistaan. Missään muualla maailmassa ei ole näin paljon saunoja suhteessa väkilukuun ja yhtenäistä saunakulttuurin jatkumoa. Saunanatiivit suomalaiset helposti ajattelevat, että saunojen suunnittelu ja rakentaminenkin käy meiltä kuin luonnostaan. Totuus on kuitenkin likaisempi.

2.9.2022 – Ajankohtaista alalla

Tulossa: ajankohtaisia nostoja alalta

RALA julkaisee rakentamisen laatuun ja vastuullisuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia myös muilta alan keskeisiltä toimijoilta. Haluamme nostaa tärkeitä asioita yhteiseen keskusteluun ja tuoda hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja esiin yleisesti hyödynnettäväksi. Seuraa tätä paikkaa!

7.10.2022 – Asiakastarinat

RTH Oy: Asiakastyytyväisyyttä ja laatua sujuvalla viestintäjärjestelmällä

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon palveluja tarjoava RTH Oy tekee työt tehokkaasti laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys tuottamalla laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa kustannustehokkaasti ja turvallisesti on RTH Oy:n päätavoite aina uutta projektia aloitettaessa.