RALAn jäsenyhdistykset

RALAn perustivat kiinteistö- ja rakennusalan järjestöt vuonna 1997. Sen jäseniksi hyväksytään rekisteröityjä yhdistyksiä, jotka edistävät rakentamisen laatua.

RALAn jäsenjärjestöjen tulee edustaa päätoimialansa perusteella tilaajia tai toteuttajia. Tilaajajäsenen päätoimiala liittyy rakentamisen tai sen palvelujen tilaamiseen, ja toteuttajajäsenen päätoimiala liittyy rakentamiseen tai sen palvelujen toteuttamiseen.

RALAn vuosikokouksessa jäsenyhdistykset päättävät tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä. Lisäksi vuosikokouksessa vahvistetaan seuraavan vuoden talousarvio ja muodostetaan hallitus jäsenjärjestöjen edustajista. 

RALAn jäsenyhdistykset

RAKLI ry 
Suomen Kiinteistöliitto 
Suomen Isännöintiliitto ry  
Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry 
Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry 
Rakennusteollisuus RT ry 
INFRA ry 
Pintaurakoitsijat ry 
Kattoliitto ry 
Lattian- ja seinänpäällysteliitto ry 
Koneyrittäjät ry 
Viher- ja ympäristörakentajat ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry 
Talonrakennusteollisuus ry 
LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry
Kiinteistöliitto Uusimaa ry
Kohtuuhintaisten vuokra- ja asumisoikeustalojen omistajat - KOVA ry 

Ajankohtaista

4.10.2022 – Uutiset

RALA-referenssipalvelu tuo osaamisen näkyviin

Uusi RALA-referenssipalvelu edistää suomalaisen rakentamisen laatua, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Palvelussa hanketoteuttajat voivat helposti julkaista referenssejään ja tilaajat löytävät hankkeisiinsa osaavia kumppaneita.

13.10.2022 – Laadukkaasti laadusta -blogi

Saunan laatuun panostaminen parantaa asumisviihtyvyyttä ja edistää terveyttä

Suomalaiset ovat ylpeitä saunoistaan. Missään muualla maailmassa ei ole näin paljon saunoja suhteessa väkilukuun ja yhtenäistä saunakulttuurin jatkumoa. Saunanatiivit suomalaiset helposti ajattelevat, että saunojen suunnittelu ja rakentaminenkin käy meiltä kuin luonnostaan. Totuus on kuitenkin likaisempi.

2.9.2022 – Ajankohtaista alalla

Tulossa: ajankohtaisia nostoja alalta

RALA julkaisee rakentamisen laatuun ja vastuullisuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia myös muilta alan keskeisiltä toimijoilta. Haluamme nostaa tärkeitä asioita yhteiseen keskusteluun ja tuoda hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja esiin yleisesti hyödynnettäväksi. Seuraa tätä paikkaa!

7.10.2022 – Asiakastarinat

RTH Oy: Asiakastyytyväisyyttä ja laatua sujuvalla viestintäjärjestelmällä

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon palveluja tarjoava RTH Oy tekee työt tehokkaasti laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys tuottamalla laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa kustannustehokkaasti ja turvallisesti on RTH Oy:n päätavoite aina uutta projektia aloitettaessa.