Töihin RALAan?

Etsimme ASIANTUNTIJAA sertifiointipalveluihin

Haluatko vaikuttaa konkreettisesti suomalaisen rakennetun ympäristön laatuun ja vastuullisuuteen? Auditoida alan yritysten johtamista ja toimintatapoja, ja auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa eteenpäin? Olla osa työyhteisöä, joka listaa vahvuuksikseen mm. työn merkityksellisyyden ja hyvän yhteishengen, jonka ansiosta apua saa aina ja jokainen voi olla oma itsensä?

Kun vastauksesi on kyllä, älä etsi pitempään

Tule meille asiantuntijaksi arvioimaan kiinteistö- ja rakentamisalan yritysten laatu-, ympäristö-, turvallisuus- ja/tai kosteudenhallintajohtamista. RALA-sertifiointi on ISO-järjestelmän pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin kehitetty, puolueeton sertifiointimenettely, joka perustuu yrityksen johtamisjärjestelmän jatkuvaan arviointiin ja todentamiseen. Sertifiointi voi kohdistua yhteen tai useampaan johtamisjärjestelmän osa-alueeseen. Tutustu RALA-sertifiointiin ja sen kriteeristöihin paremmin RALAn verkkosivuilla.

Arvioijan tehtävä on hyvin itsenäinen, ja asiakkaasi ovat pieniä ja suuria infra- ja talonrakentamisen parissa toimivia yrityksiä. Arviointityön vastapainoksi tehtävään on mahdollista sisällyttää myös rooli RALAn arviointilautakunnan jaoston esittelijänä tai esimerkiksi kehittämistehtäviä. Lopullinen tehtävänkuva muodostuu valittavan henkilön osaaminen, kokemus ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. 

Millaista uutta ralalaista etsimme?

Toivomme sinulta rakennusalan korkeakouluopintoja (AMK tai yliopisto) tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä käytännön kokemusta rakennusalalta. Arvostamme etenkin kokemusta infratoimialasta, rakentamisen kosteudenhallinnan menettelyistä tai laatutoiminnoissa työskentelystä. 

Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää kuitenkin on, että ymmärrät, mikä johtamisjärjestelmän ja sertifiointimenettelyn merkitys on laadukkaalle ja vastuulliselle rakentamiselle. Ajattelet asiakaslähtöisesti, ja haluat kehittää ja kehittyä. 

Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa sekä Lead Auditor -pätevyyden. Aiemmin suoritettu pätevyys katsotaan eduksesi, mutta voit myös pätevöityä RALAn kouluttamana työssä aloitettuasi.

Miksi RALA? 

Tarjoamme asiantuntevan työyhteisön, joka tarkkailee kiinteistö- ja rakentamisalaa aidolta näköalapaikalta. Uudessa tehtävässäsi olet osa tiimiä, joka tekee asiakkaidemme kanssa töitä asiakasyritystemme toiminnan – ja sitä kautta koko suomalaisen rakentamisen – kehittämiseksi.

Suunnittelet ja johdat työtäsi hyvin itsenäisesti, mutta esihenkilösi ja muu osaava RALA-tiimi ovat aina tukenasi. Meillä on modernit toimitilat Espoon Leppävaarassa sekä joustava etätyökäytäntö. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. palkan päälle maksettava lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, kattava vakuutusturva ja työterveyspalvelut. 

Kiinnostuitko? Hienoa!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johanna Holmström, p. 040 826 6703. Johanna on tavoitettavissa to 15.2. klo 15-16 ja pe 16.2. klo 15-16. Viikolle 8 on mahdollista sopia soittoaika etukäteen teksti- tai whatsapp-viestillä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille viimeistään 29.2.2024 sähköpostilla osoitteeseen nora.oistamo@rala.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tervetuloa meille!


Avoin hakemus

Voit aina myös laittaa meille avoimen hakemuksen. Jos olet laadusta ja vastuullisuudesta kiinnostunut ja innostuva rakennetun ympäristön asiantuntija, ole yhteydessä Noraan (sähköpostiosoitteemme ovat mallia etunimi.sukunimi@rala.fi). Kuulemme sinusta mielellämme!

Nora Öistämö

Nora Öistämö

HR ja sisäiset laatuasiat

040 761 1419