Asiakasyrityksemme voivat osoittaa toimintansa laatua RALA-logoilla omissa yritysmateriaaleissaan

RALA-logo on tunnistettava merkki rakentamisen laadusta ja luotettavuudesta. Jos yrityksesi on saanut RALA-pätevyyden tai -sertifioinnin tai käyttänyt RALA-palautetta tai Kuivaketju10-toimintamallia, kannattaa vastaavaa tuotelogoa käyttää sen internet-sivuilla ja markkinoinnissa. Näin osoitat yrityksesi toiminnan laadun ja luotettavuuden omille asiakkaillenne.

RALA-pätevät yritykset voivat tilata RALA-pätevyystarroja esimerkiksi auton kylkeen hintaan 10 €/kpl (+ alv 24 %). Tilaukset: toimisto@rala.fi.

Rakentamisen Laatu RALA ry omistaa logot ja valvoo niiden käyttöä. Logoja on käytettävä värillisinä eikä niiden muokkaaminen ole sallittua. RALAlla on oikeus vaatia yritystä poistamaan logot materiaaleistaan, mikäli niitä käytetään sääntöjen vastaisesti tai ilman kyseisten palvelujen asianmukaista hallintaa.

Ruotsin- ja englanninkieliset logot toimitamme sähköpostitse. 

Ajankohtaista

4.10.2022 – Uutiset

RALA-referenssipalvelu tuo osaamisen näkyviin

Uusi RALA-referenssipalvelu edistää suomalaisen rakentamisen laatua, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Palvelussa hanketoteuttajat voivat helposti julkaista referenssejään ja tilaajat löytävät hankkeisiinsa osaavia kumppaneita.

13.10.2022 – Laadukkaasti laadusta -blogi

Saunan laatuun panostaminen parantaa asumisviihtyvyyttä ja edistää terveyttä

Suomalaiset ovat ylpeitä saunoistaan. Missään muualla maailmassa ei ole näin paljon saunoja suhteessa väkilukuun ja yhtenäistä saunakulttuurin jatkumoa. Saunanatiivit suomalaiset helposti ajattelevat, että saunojen suunnittelu ja rakentaminenkin käy meiltä kuin luonnostaan. Totuus on kuitenkin likaisempi.

2.9.2022 – Ajankohtaista alalla

Tulossa: ajankohtaisia nostoja alalta

RALA julkaisee rakentamisen laatuun ja vastuullisuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia myös muilta alan keskeisiltä toimijoilta. Haluamme nostaa tärkeitä asioita yhteiseen keskusteluun ja tuoda hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja esiin yleisesti hyödynnettäväksi. Seuraa tätä paikkaa!

7.10.2022 – Asiakastarinat

RTH Oy: Asiakastyytyväisyyttä ja laatua sujuvalla viestintäjärjestelmällä

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon palveluja tarjoava RTH Oy tekee työt tehokkaasti laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys tuottamalla laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa kustannustehokkaasti ja turvallisesti on RTH Oy:n päätavoite aina uutta projektia aloitettaessa.