Tervetuloa uudistuneeseen RALA-hakuun!

RALA-haussa pääset tutustumaan kaikkeen tietoon, jota RALA kokoaa, julkaisee ja ylläpitää rakennusalan yrityksistä.  

Yrityshaku

Yrityshausta löydät edelleen kaikki RALA-pätevät ja RALA-sertifioidut yritykset ja pääset tutustumaan heidän tietoihinsa. Yrityksiä voit hakea nimellä ja y-tunnuksella sekä maantieteellisen sijainnin, koon tai toimialan perusteella. Voit myös yhdistellä hakuehtoja.

Referenssihaku

Referenssihaku on julkinen ikkunasi RALA-referenssipalveluun. Palvelussa on jo lähes 30 000 referenssiä ja määrä kasvaa tuhansilla vuosittain. Referenssien tarkastelu on avoimesti kaikkien käytettävissä. 

Siltaurakoitsijat

RALAn arvointilautakunta käsittelee yritysten siltaurakointiosaamista Väyläviraston määrittelemän siltaurakoiden vaativuuden ryhmittelyn perusteella.​​ Siltaurakoitsijalistalta tilaajat voivat tarkistaa, mitkä pääurakoitsijat, aliurakoitsijat ja vedeneristysurakoitsijat ovat RALAn arviointilautakunnan arvioinnin mukaan päteviä siltaurakoinnin toteuttamiseen

RALA Kuivaketju10-status -kohteet

RALA-haussa on esitelty myös kaikki RALA Kuivaketju10-status -kohteet. RALA Kuivaketju10-status on rakennuskohteelle myönnettävä osoitus siitä, että sen rakentamisen aikana on noudatettu Kuivaketju10 -toimintamallia koko hankkeen ajan, tilaamisesta käyttöönottoon.

Ajankohtaista

4.10.2022 – Uutiset

RALA-referenssipalvelu tuo osaamisen näkyviin

Uusi RALA-referenssipalvelu edistää suomalaisen rakentamisen laatua, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Palvelussa hanketoteuttajat voivat helposti julkaista referenssejään ja tilaajat löytävät hankkeisiinsa osaavia kumppaneita.

13.10.2022 – Laadukkaasti laadusta -blogi

Saunan laatuun panostaminen parantaa asumisviihtyvyyttä ja edistää terveyttä

Suomalaiset ovat ylpeitä saunoistaan. Missään muualla maailmassa ei ole näin paljon saunoja suhteessa väkilukuun ja yhtenäistä saunakulttuurin jatkumoa. Saunanatiivit suomalaiset helposti ajattelevat, että saunojen suunnittelu ja rakentaminenkin käy meiltä kuin luonnostaan. Totuus on kuitenkin likaisempi.

2.9.2022 – Ajankohtaista alalla

Tulossa: ajankohtaisia nostoja alalta

RALA julkaisee rakentamisen laatuun ja vastuullisuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia myös muilta alan keskeisiltä toimijoilta. Haluamme nostaa tärkeitä asioita yhteiseen keskusteluun ja tuoda hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja esiin yleisesti hyödynnettäväksi. Seuraa tätä paikkaa!

7.10.2022 – Asiakastarinat

RTH Oy: Asiakastyytyväisyyttä ja laatua sujuvalla viestintäjärjestelmällä

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon palveluja tarjoava RTH Oy tekee työt tehokkaasti laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys tuottamalla laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa kustannustehokkaasti ja turvallisesti on RTH Oy:n päätavoite aina uutta projektia aloitettaessa.