Tervetuloa RALA-hakuun!

RALA-haussa pääset tutustumaan kaikkeen tietoon, jota RALA kokoaa, julkaisee ja ylläpitää rakennusalan yrityksistä. Palvelu on kaikille avoin ja maksuton.

Yrityshaku

Yrityshausta löydät kaikki RALA-pätevät ja RALA-sertifioidut yritykset ja pääset tutustumaan heidän tietoihinsa. Yrityksiä voit hakea nimellä ja y-tunnuksella sekä maantieteellisen sijainnin, koon tai toimialan perusteella. Voit myös yhdistellä hakuehtoja.

Referenssihaku

Referenssihaku on julkinen ikkunasi RALA-referenssipalveluun. Palvelussa on jo lähes 50 000 referenssiä ja määrä kasvaa tuhansilla vuosittain. Referenssien tarkastelu on avoimesti kaikkien käytettävissä. 

Siltaurakoitsijat

RALAn arviointilautakunta käsittelee yritysten siltaurakointiosaamista Väyläviraston määrittelemän siltaurakoiden vaativuuden ryhmittelyn perusteella.​​ Siltaurakoitsijalistalta tilaajat voivat tarkistaa, mitkä pääurakoitsijat, aliurakoitsijat ja vedeneristysurakoitsijat ovat RALAn arviointilautakunnan arvioinnin mukaan päteviä siltaurakoinnin toteuttamiseen.

RALA Kuivaketju10-status -kohteet

RALA-haussa on esitelty myös kaikki RALA Kuivaketju10-status -kohteet. RALA Kuivaketju10-status on rakennuskohteelle myönnettävä osoitus siitä, että sen rakentamisen aikana on noudatettu Kuivaketju10 -toimintamallia koko hankkeen ajan, tilaamisesta käyttöönottoon.