RALA-referenssipalvelu on laadun näytön paikka

RALA-referenssipalvelussa rakennushankkeiden toteuttajat julkaisevat toiminnastaan näyttöjä, joiden perusteella tilaajat voivat löytää hankkeisiinsa laatukumppaneita.

Referenssipalvelu kokoaa yhteen rakennusalan laatureferenssit. Se tarjoaa suunnittelijoille, rakentajille ja muille hanketoteuttajille alustan, jossa nämä voivat koska tahansa julkaista ja hallita kaikkia työnäytteitään. Vastaavasti hankkeiden tilaajat voivat tarkastella vertailukelpoista, varmennettua tietoa potentiaalisista kumppaneista.

Alkuvaiheessa palvelu mahdollistaa vakiomuotoisten referenssien luomisen, julkaisun, hallinnan, liittämisen RALA-pätevyyteen ja kokoamisen pdf-tarjouspaketeiksi. Jatkossa palvelua kehitetään edelleen. Referenssikannan pohjana ovat RALAn rekisterin vajaat 30 000 RALA-pätevien yritysten referenssiä, joita tulee vuosittain lisää noin 5000.

Palvelu saattaa yhteen alan toteuttajat ja tilaajat

Rakennushankkeiden toteuttajana:

  • Luot ja päivität aina halutessasi tilaajan vaatimia vakiomuotoisia referenssejä.
  • Vahvistat referenssiä työn tilaajan varmennuksella ja palautteella.
  • Liität tai linkität referenssejä tarjouksiin ja omaan markkinointiisi.
  • Päivität ja hyödynnät referenssejäsi koska tahansa.

Rakennushankkeiden tilaajana:

  • Saat käyttöösi uniikin tietokannan alan referensseistä.
  • Vertaat helposti relevantteja ja vakiomuotoisia referenssejä.
  • Löydät haun avulla juuri oikeanlaisia kumppaneita.
  • Näet myös aiempien tilaajien referenssipalautteet.

Referenssipalvelun suunnittelussa on panostettu erityisesti sen käytön helppouteen ja turvallisuuteen. Kaikki palveluun syötettävä tieto on peräisin tunnistetuilta käyttäjiltä, ja referenssit käyvät läpi monipolvisen tarkistuksen.

RALA-referenssipalvelu on maksuton RALA-päteville ja -sertifioiduille yrityksille

Muut saavat referenssinsä palveluun edullisella vuosimaksulla (ks. hinnasto). Referenssien haku ja tarkastelu on maksutonta. 

Miia Asikainen

Miia Asikainen

Kehitys ja yhteiskuntasuhteet

RALA-referenssipalvelu

040 558 0678

Ajankohtaista

4.10.2022 – Uutiset

RALA-referenssipalvelu tuo osaamisen näkyviin

Uusi RALA-referenssipalvelu edistää suomalaisen rakentamisen laatua, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä. Palvelussa hanketoteuttajat voivat helposti julkaista referenssejään ja tilaajat löytävät hankkeisiinsa osaavia kumppaneita.

13.10.2022 – Laadukkaasti laadusta -blogi

Saunan laatuun panostaminen parantaa asumisviihtyvyyttä ja edistää terveyttä

Suomalaiset ovat ylpeitä saunoistaan. Missään muualla maailmassa ei ole näin paljon saunoja suhteessa väkilukuun ja yhtenäistä saunakulttuurin jatkumoa. Saunanatiivit suomalaiset helposti ajattelevat, että saunojen suunnittelu ja rakentaminenkin käy meiltä kuin luonnostaan. Totuus on kuitenkin likaisempi.

2.9.2022 – Ajankohtaista alalla

Tulossa: ajankohtaisia nostoja alalta

RALA julkaisee rakentamisen laatuun ja vastuullisuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia myös muilta alan keskeisiltä toimijoilta. Haluamme nostaa tärkeitä asioita yhteiseen keskusteluun ja tuoda hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja esiin yleisesti hyödynnettäväksi. Seuraa tätä paikkaa!

7.10.2022 – Asiakastarinat

RTH Oy: Asiakastyytyväisyyttä ja laatua sujuvalla viestintäjärjestelmällä

Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon palveluja tarjoava RTH Oy tekee työt tehokkaasti laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys tuottamalla laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa kustannustehokkaasti ja turvallisesti on RTH Oy:n päätavoite aina uutta projektia aloitettaessa.