9.2.2024 – Uutiset

Yritystason pääkäyttäjä -ominaisuus sähköiseen Kuivaketju10-järjestelmään

Yritystason pääkäyttäjä -ominaisuus on ollut yksi toivotuimmista uudistuksista Kuivaketju10-järjestelmään. Nyt julkaistussa päivitetyssä versiossa yrityksellä voi olla yksi tai useampia pääkäyttäjiä, jotka pystyvät hallinnoimaan yrityksen muita käyttäjiä.

Sähköisen järjestelmän uudessa versiossa käyttäjä itse määrittelee ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä, mihin yritykseen hänen käyttäjäprofiilinsa liittyy. Kun käyttäjä valitsee kirjautumisen yhteydessä vaihtoehdon 'Edustan yritystä', järjestelmä yrittää yhdistää käyttäjän yritykseen esim. sähköpostiosoitteen perusteella. Jos automaattinen yhdistäminen ei onnistu, käyttäjää pyydetään etsimään oikea yritys Y-tunnuksen perusteella. 

Jos käyttäjä on jo pääkäyttäjä RALAn asiointipalvelussa, hän saa automaattisesti pääkäyttäjäoikeudet myös Kuivaketju10-järjestelmässä. Pääkäyttäjä pääsee hallinnoimaan yrityksen käyttäjien tietoja, oikeuksia sekä käyttäjän näkyvyyttä Kuivaketju10-järjestelmän sisällä. Huom. projekteihin liitettyjä käyttäjiä hallinnoidaan edelleen projektien tiedoissa. 

Jos käyttäjä ei edusta yritystä, hän voi määritellä itsensä yksityishenkilöksi. Tarkempi ohje kirjautumiseen ja käyttäjien hallintaan löytyy alta sekä Kuivaketju10-järjestelmän kirjautumissivulta

Lisätietoja:
kuivaketju10@rala.fi

Marja Laitinen

Marja Laitinen

Kosteudenhallinta

Kuivaketju10, Lead Auditor

puh. 050 310 1177