13.9.2023 – Uutiset

RALA etsii sopimusarvioijia laadunhallinta-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien arviointityöhön

RALA-sertifiointiarviointeja tekee RALAn omien asiantuntijoiden lisäksi ryhmä RALAn hyväksymiä sopimusarvioijia. Etsimme nyt vahvistusta tähän joukkoon etenkin Uudenmaan, Tampereen, Turun ja Oulun alueille. 

Työ sopimusarvioijana tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa aidosti suomalaisen rakennetun ympäristön laatuun ja vastuullisuuteen. Arvioit alan yritysten laatu-, ympäristö- ja/tai turvallisuusjohtamista ja autat heitä kehittämään toimintaansa. Asiakkaasi ovat sekä infra- että talonrakentamisen parissa toimivia yrityksiä. 

RALA-sertifiointi on ISO-järjestelmän pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin kehitetty puolueeton sertifiointimenettely. RALA-sertifiointi voi kohdistua yhteen tai useampaan johtamisjärjestelmän osa-alueeseen: RALA-laatusertifikaatti todentaa yrityksen laatujärjestelmän, RALA-ympäristösertifikaatti ympäristöjärjestelmän ja RALA-turvallisuussertifikaatti työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän.

Sopimusarvioijana et ole työsuhteessa RALAan vaan toimit sopimuskumppaninamme ja teet arviointityötä joustavasti oman tilanteesi ja aikataulusi puitteissa. Tyypillisesti sopimusarvioijamme tekevät n. 20 arviointia vuodessa.

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta sekä käytännön osaamista laadunhallinnasta ja ymmärrystä rakennusalasta. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja ymmärrät, mikä johtamisjärjestelmän merkitys on laadukkaalle ja vastuulliselle rakentamiselle. Lead Auditor -pätevyyden katsomme eduksesi. 

Lisätietoja antaa Kai Tattari ti 19.9. klo 10-11, to 21.9. klo 10-11 sekä pe 22.9. klo 13-14. Voit myös toimittaa suoraan vapaamuotoisen hakemuksen Kaille sähköpostilla osoitteeseen kai.tattari@rala.fi. 

Kai Tattari

Kai Tattari

Asiantuntija

Lead Auditor

puh. 050 543 4974