16.6.2022 – Uutiset

Kesäkuun uudet RALA-pätevät ja RALA-sertifioidut yritykset

RA­LAn ar­vioin­ti­lau­ta­kun­ta myön­si ke­sä­kuun 2022 ai­ka­na 2 uut­ta RA­LA-pä­te­vyyt­tä ja 12 RA­LA-ser­ti­fi­kaat­tia. On­nit­te­lut toi­min­tan­sa ta­son ja laa­dun to­den­ta­neil­le yri­tyk­sil­le!

RA­LA-pä­te­vyys on puo­lu­ee­ton osoi­tus ra­ken­nusa­lan yri­tyk­sen osaa­mi­ses­ta, vas­tuul­li­suu­des­ta ja luo­tet­ta­vuu­des­ta. Pä­te­vyy­den saa­neet yri­tyk­set täyt­tä­vät Ti­laa­ja­vas­tuu­lain vaa­ti­muk­set ja huo­leh­ti­vat asian­mu­kai­ses­ti vas­tuu­va­kuu­tuk­sis­ta ja ti­lin­pää­tös­käy­tän­nöis­tä. Li­säk­si yri­tyk­sen tek­ni­nen osaa­mi­nen on to­den­net­tu re­fe­rens­si­koh­tei­den se­kä hen­ki­lö- ja ka­lus­to­re­surs­sien osal­ta.

RA­LA-ser­ti­fioin­ti on ISO-jär­jes­tel­män poh­jal­ta suo­ma­lai­sen ra­ken­nusa­lan eri­tyis­tar­pei­siin rää­tä­löi­ty puo­lu­ee­ton ser­ti­fioin­ti­me­net­te­ly, jo­ka pe­rus­tuu yri­tyk­sen joh­ta­mis­jär­jes­tel­män jat­ku­vaan ar­vioin­tiin. RA­LA-laa­tuser­ti­fi­kaat­ti to­den­taa yri­tyk­sen laa­dun­hal­lin­ta­jär­jes­tel­män, RA­LA-ym­pä­ris­tö­ser­ti­fi­kaat­ti ym­pä­ris­tö­jär­jes­tel­män ja RA­LA-tur­val­li­suus­ser­ti­fi­kaat­ti yri­tyk­sen tur­val­li­suus­jär­jes­tel­män.

Kaik­ki 1593 RA­LA-pä­te­vää ja 352 RA­LA-ser­ti­fioi­tua yri­tys­tä löy­dät RA­LAn yri­tys­haus­ta.

Uudet RA­LA-pätevyydet

Ra­se­borgs Ener­gi Ab
Vir­ran­ta Oy

Uudet RA­LA-laatusertifikaatit

Ark­ki­teh­ti­toi­mis­to Täh­ti-Set Oy
In­si­nöö­ri­toi­mis­to Le­pis­tö Oy
MV-Jääh­dy­tys Oy
Maan­ra­ken­nus Ah­ti Vir­ta­nen Oy
Lu­ji­tus­tek­niik­ka Oy

Uudet RA­LA-turvallisuussertifikaatit

Ra­ken­nus Oy Ant­ti J. Aho­la
Rec­set Oy

Uudet RA­LA-ympäristösertifikaatit

Ra­ken­nus Oy Ant­ti J. Aho­la
In­si­nöö­ri­toi­mis­to Le­pis­tö Oy
VSU mai­se­ma-ark­ki­teh­dit Oy